Wonder Women 1984

Havia de ser la gran estrena de l’any, per poder acabar aquest 2020 amb un bon “sabor de boca”. Però no va ser el cas, tothom esperava més d’aquesta superheroïna de DC còmics.


 Va ser la primera dona a sortir dels còmics per fer una pel·lícula en solitari el 15 de juny del 2017, i a diferència d’aquesta segona part, va tenir un gran èxit.

 Per qualsevol aficionat dels còmics aquesta estrena ha sigut decebedora per la manca d’escenes d’acció. Els diversos tràilers i portades et feien creure que en aquesta nova història de la Dona Meravella portarien molts impactes visuals a causa de les lluites entre superherois, ja que presumien d’un nou tratge per ella molt més protegit, com si s'anés a enfrontar a uns enemics amb més poder del que s’acostuma a veure.



 Tenint en compte que la majoria de fotografies promocionant aquesta pel·lícula és amb aquesta armadura no penses que al cap de dos minuts de posar-se-la li cauria a trossos pels primers copets de la seva rival, i més després d’estar explicant que és el tratge més fort creat amb el conjunt de totes les armadures de les “amazones”, les habitants de l'illa on va créixer.

 No només això va decebre, sinó que es va veure una gran debilitat per part de la superheroïna a l’hora de decidir no poder seguir salvant el món a canvi de poder estar amb l’amor de la seva vida, una mica egoista per ser una justiciera no?



 És el primer cop que es veu a un personatge de DC còmics dubtant de salvar o no el món per motius amorosos, tenint en compte que en el món dels herois encara no hi ha una certa igualtat de gèneres no em sembla gaire correcte que la part de debilitat amorosa estigui present en una de les dues úniques pel·lícules protagonitzada per una dona.



 Si s’ha de dir que aquesta debilitat de la Dona Meravella ve dels còmics, ja que si te’ls mires veus que l’únic que pot amb ella és quan un home la lliga de braços. Cadascú es lliure de pensar si realment als còmics l’estan sexualitzant o és una simple coincidència, però si la nostra societat avança, el cinema no hauria d’avançar amb nosaltres? 

Encara no s’ha confirmat una tercera part, i tenint en compte les crítiques dubto que si s’arriba a realitzar sigui aviat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Cultura amb el medi ambient

Anàlisi Spot

"T'IMAGINES..." spot publicitari