Tecnologia: entre la llibertat o viure controlats!

 Tecnologia: entre la llibertat o viure controlats!

Aquest article només fa una petita reflexió sobre les pors que tenim la societat en  sobre les noves tecnologies. Realment acabarem sent controlats pels robots que inventem nosaltres mateixos? No té perquè, però val la pensa arriscar-se?



Ens deixaran sense feina com pronostica molta gent? Realment si mires arreu de la història això mateix pensaven els obrers que van participar en el moviment del luddisme per la introducció de noves maquinàries, i encara que  que tenien raó a l'hora que per culpa de les màquines els seus salaris van anar baixant no va perjudicar tant com es pensaven, és més la introducció de màquines no ens hauria d'espantar, sinó en el sistema que s'introdueixen. Al viure en un sistema capitalista, la qual cosa l'únic interès del propietari de les empreses que vol introduir les noves tecnologies al seu negoci és fer el màxim capital sense importar la situació dels seus treballadors.



On vull arribar és que no ens haurien de fer por els avenços tecnològics pel bé dels treballadors, si no l'ús que se'ls hi donarà per part dels propietaris.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Cultura amb el medi ambient

Anàlisi Spot

"T'IMAGINES..." spot publicitari