Autoretrats estil Elina Brotherus

Aquest exercici fa referència a Elina Brotherus, una dona que és fa autoretrats, i en aquest he volgut fer referència a la natura, la qual aquesta artista també fa moltes referències


En aquesta fotografia podem observar un pla general en un angle normal, ja que trobem que és un pla descriptiu, on podem apreciar el punt d'interès, que seria jo amb un paraigües a les mans. A més, si apliquem la llei de terços s'aprecia com el paraigües connecta amb un dels punts forts.

He triat un bosc, perquè sento que els boscos son dels pocs llocs que ens queden on podem apreciar 100% la natura, i ens podem aïllar del ritme civil de les grans ciutats industrialitzades.

Com el color que caracteritza el bosc és el verd, he decidit utilitzar un paraigües vermell per poder veure amb claredat aquest objecte per l'efecte dels colors complementaris. I així fer un crit visual sobre la importància d'aquest símbol, que fa referència al fet que els boscos i la natura que ens envolten i ens protegeixen de tot el sistema industrial en què vivim, contaminat i brut, com un paraigües ho fa de la pluja.

És a dir, aquest símbol d'aquesta fotografia fa una metàfora, reivindicant que de tant en tant, quan estem saturats del món de la indústria podem fer servir el paraigües de la natura per evadir-nos i desconnectar.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Cultura amb el medi ambient

Anàlisi Spot

"T'IMAGINES..." spot publicitari