Cultura amb el medi ambient

 En aquest treball hem fet un video amb diferents plans en moviment amb l'objectiu d'apendre a posar en pràctica esl paràmetres audiovisuals següents: en primer lloc trobem un travelling fronatl, on veiem a la protagonista caminar en un angle rassant, pasant d'un pla general a un pla detall en el moment que pasem de veure a la protagonista amb el seu cos sencer a veure-la sense la part superior del seu cos.

En la segona part del vídeo, veiem una panoràmica vertical, pasant d'un angle zenital fins arribar a un angle normal, i en cas del pla pasem d'un pla detall fins arribar a un pla mitjà-curt, aquí veiem a la xicota agafant una ampolla d'aigua del terra.

En la tercera part observem un travelling circular, on la càmera envolta a la noia, que té la seva mirada fixada a l'ampolla de plàstic. Podem veure com va variant el pla detall i el plà mitjà en un àngle normal.

Desprès veiem en un angle normal i un pla general com la protagonista fa un gir per canviar de direcció, i acte seguit comença a caminar en direcció a una brossa, mentre camina comença un travelling lateral seguint a la noia.

I per últim veiem en un angle nadir com l'ampolla de plàstic cau dins de la brossa acabant així en un pla detall. 





Comentarios

Entradas populares de este blog

Anàlisi Spot

"T'IMAGINES..." spot publicitari